4 personer
antipasti

Risotto Milanese

Risotto alla Milanese

02.Ingredienser

350 g risottoris
75 g smør
1 hakket løg
Cirka 1 liter bouillon (grønsags- eller hønsebouillon)
1 brev safran
50 g revet oksemarv (kan udelades men giver god smag)
100 g friskrevet parmesan
Salt

03.Tilberedning

Svits løg og eventuelt marv i halvdelen af smørret i en gryde. Tilsæt risene og sauter, til risene begynder at klæbe til bunden. Tilsæt derefter 1 dl varm bouillon ad gangen og rør. Gentag i cirka 15-20 minutter, indtil risene er al dente. Safran blandes i ½ dl af bouillonen og tilsættes, når de første 5 dl af vandet er brugt. Sluk for varmen og rør resten af smørret og parmesanen i.

Risottoen serveres varm med en god entrecote eller ossobuco og en kraftig rødvin til.


© 2017 Galbani - All rights reserved