4 personer
antipasti

Ristet brød med rejer og sesam

Bruschetta di gamberi al sesamo

02.Ingredienser

400 g friske rejer
150 g champignoner
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
Saft fra ½ citron
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. Galbani Mascarpone
8 skiver brød
Salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Vask og rens champignonerne, hak dem groft og svits dem i olie på panden. Tilsæt rejer og sesamfrø, og lad det stege videre i 2-3 minutter. Tag panden af varmen, og tilsæt mascarpone, vend det hele godt rundt, og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Rist brødet på en brødrister eller i ovnen imens, og anret derefter rejerne oven på det lune brød, drys med hakket persille og servér, mens det er varmt, og brødet er sprødt.

Tip: Kan også laves med jomfruhummerhaler eller krabbekød i stedet for rejer.


© 2017 Galbani - All rights reserved