4 personer
antipasti

Rødbedesalat med ricotta

Insalata di barbabietole rosse e ricotta

02.Ingredienser

4-5 rødbeder, små/mellemstore

1 rødløg

1-2 spsk. kapers

Olivenolie

Salt

Peber

1 spsk. citronsaft

250 g Galbani ricotta

03.Tilberedning

Det er en god idé at tilberede rødbederne med rødløg og kapers dagen før.

Dampkog rødbederne eller tilbered dem i ovnen. Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Hak rødløget, og bland med rødbederne. Tilsæt hakket kapers, olivenolie, salt, peber og citronsaft. Lad det stå i køleskabet natten over.

Tag rødbedeblandingen ud af køleskabet, og bland med ricottaosten.

Tip:

Kan serveres som forret eller som tilbehør til kød eller fisk.

Pynt med persille og kapers.


© 2017 Galbani - All rights reserved