4 personer
antipasti

Rosenkål med gorgonzola

Cavolini al gorgonzola

02.Ingredienser

Bechamelsauce:
120 g smør
4 spsk. mel
7½ dl mælk
Salt og peber

350 g rosenkål
40 g røget spæk/bacon i et helt stykke
20 g smør
100 g Galbani Gorgonzola Intenso
50 g Galbani Parmesan

03.Tilberedning

Smelt smør i en mellemstor gryde over svag varme. Kom mel i, og rør i 1 min. med et piskeris. Rør mælken i lidt ad gangen. Rør konstant, til saucen koger og begynder at blive tyk. Skru herefter ned for varmen, og lad den simre i 1 min. under omrøring. Smag til med salt og peber.

Skyl og rens rosenkål, og skær røget bacon i tern. Smelt smør i en gryde, og svits bacon og rosenkål 6 min., til baconen er sprød.

Smør et ildfast fad, og kom de svitsede rosenkål og bacon heri. Fordel små stykker gorgonzola og bechamelsauce ud over retten. Drys herefter revet parmesan over, og kom retten i ovnen i 15 min. ved 180 grader, til den er gylden.


© 2017 Galbani - All rights reserved