Salat med couscous, zucchini og mozzarella

Insalata mista con couscous, succhini e mozzarella


01.Info

En lille appetitvækker, der forener det italienske køkken med det mellemøstlige og gør dine gæster klar til næste etape.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

200 g couscous

10 røde cherrytomater

1 bundt persille

½ fed hvidløg

½  zucchini

Ekstra jomfruolivenolie

Salt og sort peber

125 g Galbani mozzarella

100 g sorte kalamata oliven

½ bakke rucola

2 spsk. solsikkefrø

4 aflange skriver ristet brød

03.Tilberedning

Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af. Skær cherrytomaterne i halve. Hak persille og hvidløg groft, og sæt til side. Skær zucchini i halve runde skiver, og steg dem sprøde på panden i olivenolie. Drys med salt og peber det sidste minut. Steg hvidløg sammen med zucchinierne, og sluk derefter for varmen.

Skær mozzarellaosten i skiver. Bland couscousen med de stegte zucchini, tomater, mozzarellaskiver, oliven og skyllet rucola. Tilsæt 2 spsk. olivenolie, solsikkefrø, hakket persille, og smag til med salt og peber.

Servér salaten i små skåle med en aflang skive ristet brød til.