4 personer
antipasti

Salat med grillet peberfrugt

Insalata tricolore

02.Ingredienser

2 store peberfrugter (rød og gul)

1 pose små Galbani Mozzarellakugler

2 ansjoser

1 bakke rucolasalat

40 g friskrevet parmesan 

2 spsk olivenolie

Skallen af ½ citron

Et bundt persille

1 fed hvidløg

Balsamico eddike

Salt og peber 

03.Tilberedning

Halvér peberfrugterne og læg dem med skindsiden opad på bagepapir eller stanniol. Grill dem i ovnen i cirka 10-15 minutter ved 180º, til skindet er sort. Lad dem afkøle inden skrællen pilles af, og peberfrugterne skæres i tynde strimler. Skyl persillen og hak den fint med ansjoserne og hvid­løget. Fordel blandingen på peberfrugterne og lad det trække i køleskabet i et par timer. Skyl rucolasalaten og lad den tørre. Fordel peberfrugterne med ansjosblandingen over rucolasalaten. Dryp lidt balsamico eddike og olivenolie hen over salaten og kom derefter mozzarellaen på toppen. Høvl dernæst parmesan og lidt revet citronskal over og krydr med salt og peber inden servering. 


© 2017 Galbani - All rights reserved