4 personer
secondi

Saltimbocca med mozzarella

Saltimbocca alla romana

02.Ingredienser

8 kalveschnitzler af inderlår à 125 g, 1 cm tykke
8 skiver parmaskinke
16 blade frisk salvie
8-16 tandstikkere
4 tsk. olivenolie
250 g Galbani Mozzarella
4 dl halvtør hvidvin
Salt og peber
Tilbehør:
Salat og kartofler

03.Tilberedning

Skær mozzarellaen i skiver. Bank kødskiverne let med hånden, så de er ca. 1 cm tykke. Drys salt og peber på, og læg 2 skiver mozzarella på hvert stykke kød, 2 salvieblade og en skive parmaskinke. Buk schnitzlen sammen omkring mozzarellaen og skinken, og luk med en tandstikker.

Hæld olie i en dyb pande. Læg kødet på, og brun det. Spæd til med hvidvinen. Steg kødet under låg ved svag varme ca. 8-10 minutter. Vend kødet en gang imellem. Fjern tandstikkerne, og anret kødet på et fad. Hæld lidt af saucen over, og servér kartofler og salat som tilbehør. Pynt evt. med lidt frisk salvie på toppen.


© 2017 Galbani - All rights reserved