4 personer
antipasti

Skinke- og laksemousse

Tartine di mousse al prosciutto e mousse al salmone

02.Ingredienser

100 g kogt røget skinke
200 g Galbani Mascarpone
Salt og peber
100 g røget laks
2 spsk. citronsaft
8 små sprøde brød
1 lille potte brøndkarse

03.Tilberedning

Begynd med skinkemoussen. Hak skinken fint, og blend den sammen med halvdelen af mascarponen. Krydr derefter med lidt salt og peber, og rør moussen luftig og jævn.

Gentag fremgangsmåden med laksemoussen. Skær laksen i små stykker, og blend dem med den resterende halvdel af mascarponen. Tilsæt citronsaft, og krydr til sidst med lidt salt og peber. Rør moussen luftig og jævn. Anret de sprøde brød på et fad, og sæt en spsk. mousse på hver, så halvdelen af brødene er med skinke, og halvdelen er med laks. Pynt til sidst brødene med frisk brøndkarse.

Tip:
Hvis du synes, at laksemoussen er for tyk i konsistensen, tilsættes 1 spsk. creme fraiche.


© 2017 Galbani - All rights reserved