8 personer
antipasti

Små pakker med ricotta og oliven

Fagottini ricotta e olive

02.Ingredienser

1 rulle butterdej
100 g grønne oliven uden sten
200 g Galbani Ricotta
50 g Galbani Parmesan
Salt og peber
1 æggeblomme
Evt. 15 g sesamfrø/hørfrø

03.Tilberedning

Rul butterdejen ud, og del den i 16-18 firkanter. Hak oliven groft, og bland dem sammen med ricotta og revet parmesan. Smag til med salt og peber. Kom lidt fyld på hver firkant, og fold de fire hjørner ind mod midten, så de danner en lille, ny firkant.

Sørg for at lukke siderne godt sammen, så fyldet ikke flyder ud under bagningen. Pensl med den sammenpiskede æggeblomme. Bag dem i ovnen i 15-20 min. ved 180 grader.

Tip:
Pakkerne bliver rigtig flotte, hvis de drysses med
sesam eller hørfrø, før de bages.


© 2017 Galbani - All rights reserved