8 personer
antipasti

Små, sprøde mozzarellakugler

Mozzarelline fritte

02.Ingredienser

150 g Galbani Mozzarella Minikugler
1 æg
Salt
50 g mel
50 g rasp
5 dl rapsolie til stegning

03.Tilberedning

Dræn vandet fra mozzarellakuglerne, og tør dem godt med lidt køkkenrulle. Pisk ægget, og kom lidt salt i. Rul kuglerne i melet, og sørg for, at de er dækket med mel hele vejen rundt. Kom nogle stykker ad gangen ned i ægget, og sørg for, at kuglerne bliver godt våde. Tril derefter ostene i raspen. Det er igen vigtigt, at de er dækket af rasp hele vejen rundt, ellers kan osten løbe ud under stegning.

Varm olivenolien i en lille gryde, og steg nogle stykker ad gangen – dog ikke for mange. Kuglerne skal kun stege 1½ min., og så er de klar. Læg ostekuglerne på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Servér kuglerne straks, så osten stadig er smeltet, med groft brød og en sprød salat til.


© 2017 Galbani - All rights reserved