Spaghetti med lynstegte grøntsager

Spaghetti con verdure fritte


01.Info

Denne ret er til en af de dage, hvor man virkelig har travlt. Man kommer sent hjem, er sulten, og det skal gå hurtigt. Den er nærende, velsmagende og klar på 15 minutter. Og man kan også servere den til uventede gæster.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

2 fed hvidløg
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
400 g blandede grønsager (aubergine, squash, peberfrugt)
Salt og peber
400 g spaghetti
150 g Galbani Gorgonzola Intenso
Frisk basilikum

03.Tilberedning

Knus de to fed hvidløg med en kniv, og lad dem trække i en lille skål med ekstra jomfruolivenolie. Vask grønsagerne og skær dem i strimler. Smag til med salt.

Kog spaghettien ”al dente”, mens grønsagerne lynsteges på panden med ekstra jomfruolivenolie. Smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra spaghettien, og hæld spaghettien i et serveringsfad. Tilføj straks olien med hvidløg, grønsagerne, gorgonzola i små tern, og bland det hele godt sammen. Pynt med basilikum eller en anden frisk krydderurt.