4 personer
primi

Spaghetti med lynstegte grøntsager

Spaghetti con verdure fritte

02.Ingredienser

2 fed hvidløg
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
400 g blandede grønsager (aubergine, squash, peberfrugt)
Salt og peber
400 g spaghetti
150 g Galbani Gorgonzola Intenso
Frisk basilikum

03.Tilberedning

Knus de to fed hvidløg med en kniv, og lad dem trække i en lille skål med ekstra jomfruolivenolie. Vask grønsagerne og skær dem i strimler. Smag til med salt.

Kog spaghettien ”al dente”, mens grønsagerne lynsteges på panden med ekstra jomfruolivenolie. Smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra spaghettien, og hæld spaghettien i et serveringsfad. Tilføj straks olien med hvidløg, grønsagerne, gorgonzola i små tern, og bland det hele godt sammen. Pynt med basilikum eller en anden frisk krydderurt.


© 2017 Galbani - All rights reserved