4 personer
antipasti

Sprøde brød med pærer og valnødder

Antipasto con pere e noci

02.Ingredienser

100 g Galbani Gorgonzola Intenso
3 Conference-pærer eller anden god, moden pære (Clara Friis, Lucas)
50 g valnøddekerner
5 stængler bladselleri
2 spsk. olivenolie
Salt og peber (efter behov)
Saften fra ½ citron
4 eller 8 skiver godt italiensk brød

03.Tilberedning

Skræl pærerne og skær dem i terninger. Dryp dem med citronsaften. Skær gorgonzolaen i terninger (ikke for små), og bland dem med pærer og groft knuste valnøddekerner. Skær selleristilkene i små stykker, og føj dem til blandingen. Tilføj til sidst olivenolie, peber og salt og bland det hele sammen.

Servér i små skåle eller på et fad med godt ristet brød til.

Kan serveres som en lille antipasto eller som tilbehør til stegt kylling eller et stykke skindstegt fisk.


© 2017 Galbani - All rights reserved