4 personer
antipasti

Tiramisu med hakket chokolade

Tiramisú con pezzetti di cioccolato

02.Ingredienser

4 æggeblommer

4 spsk sukker

500 g Galbani Mascarpone

4 æggehvider

250 g mørk chokolade

3 dl stærk sort kaffe (gerne en espressotype)

3 spsk amaretto (mandellikør) eller marsala

24-36 savoiardi-småkager (afhænger af ønsket portionsstørrelse)

 

Citronmelisse til pynt

03.Tilberedning

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det til en cremet æggesnaps. Vend mascarpone i æggesnapsen og rør omhyggeligt. Pisk æggehviderne stiv og vend dem forsigtigt i cremen, som bliver let og luftig.

Hak chokoladen groft.

Bland kold kaffe og likør i en skål. Dyp småkagerne 1-2 sekunder i kaffeblandingen, bare så de kan suge lidt til sig, men forbliver faste. Læg lag af skiftevis småkager og mascarponecreme i et fad, drys hakket chokolade mellem lagene. Begynd med småkager og slut af med mascarpone. Drys lidt chokolade på toppen. Pynt med citronmelisse.


© 2017 Galbani - All rights reserved