4 personer
antipasti

Toast a la pizzaiola

Toast alla pizzaiola

02.Ingredienser

8 skiver fuldkorns toastbrød
10 tsk. olivenolie
1 glas god tomatsauce
200 g italiensk kogt skinke (f. eks. Citterio)
250 g Galbani Mozzarella skåret i små stykker.
Peber
Oregano (frisk eller tørrede)

03.Tilberedning

Tænd ovnen på 190 grader varmluft (almindelig ovn ved 200 grader).
Læg toastskiverne på en bagplade evt. belagt med bagepapir. Pensl dem med ca. 1 tsk. olivenolie hver, læg ca. 1 ½ spsk tomatsauce på hver, og fordel herefter skinken og mozzarellaen på brødene.
Krydr med lidt friskkværnet peber, nogle dråber olivenolie og lidt oregano.

Tip:
Denne topping kan også bruges på små pizzabunde (med ca. 8 cm i diameter). Så har du nogle små ’pizzette’ som spises i Italien som en aperitif!

Sæt brødene i midten af ovnen i 7-8 minutter til brødene er blevet sprøde og gyldne.


© 2017 Galbani - All rights reserved