4 personer
antipasti

Tomatsuppe med mascarpone

Zuppa di pomodoro con mascarpone

02.Ingredienser

4 spsk olivenolie

1 løg

2 porrer

2 fed hvidløg

2 gulerødder

2 kartofler

1 kilo modne tomater eller eventuelt 3 dåser flåede tomater 

140 g koncentreret tomatpuré

1 liter grønsagsbouillon

125 g Galbani Mascarpone

Salt og peber

Frisk basilikum og oregano

Eventuelt 1 frisk rød chili 

03.Tilberedning

Hak løg, porrer og hvidløg og sauter dem ved lav varme i olivenolien, indtil grønsagerne bliver bløde. Riv gulerødderne og kartoflerne og kom dem i gryden. Sauter videre i 5 minutter. Kom herefter bouillonen i og tilsæt tomatpuré, tomaterne, som er blevet skåret i stykker, og eventuelt en finthakket rød chili. 

Lad suppen simre i 20 minutter. Tag suppen af varmen og blend med en stavblender, indtil den har fået en cremet konsistens. Tilsæt mascarpone, lidt ad gangen. Hvis du ønsker en mindre tung suppe, kan du nøjes med 50 g mascarpone. Smag til med salt og peber, basilikum og oregano.

Suppen serveres med lækkert brød til.


© 2017 Galbani - All rights reserved