Grøntsagspizza

Pizza con verdure grigliate


01.Info

Den allerbedste pizza er en pizza med enkle råvarer med masser af smag. Pynt gerne med nogle blade basilikum, det gør den også flot!

   

2 personer
primi

02.Ingredienser

½ courgette
1 peberfrugt
½ aubergine
Pizzadej (man kan lave den selv eller købe den færdig)
4 spsk. olivenolie
Salt
125 g Galbani Mozzarella di bufala (bøffelmozzarella)
1 håndfuld frisk basilikum

03.Tilberedning

Skær den halve courgette og peberfrugten i strimler og auberginen i tynde skiver. Grill grøntsagerne på en varm grillpande. Forvarm ovnen på 220 grader. Rul pizzadejen ud og dryp den med olivenolie og bag den derefter i ovnen i 5 minutter. Tag pizzabunden ud af ovnen, fordel grøntsagerne på bunden, dryp lidt olivenolie henover og krydr med lidt salt. Sæt pizzaen tilbage i ovnen i yderligere 10 min. Skær mozzarellaen i skiver (eller tern), tag pizzaen ud af ovnen og fordel mozzarellaen på pizzaen. Sæt pizzaen tilbage i ovnen i ca. 5 min eller til mozzarellaen er smeltet. Pynt pizzaen med frisk basilikum og servér den mens den er varm.