Konkurrencebetingelser – vind en italiensk middag

Om konkurrencen
Du deltager i konkurrencen på vores facebookside https://www.facebook.com/modernemamma/. Du deltager ved at stemme på din favorit blandt de fire typer af lasagne OG skrive din mailadresse (ellers kan vi ikke kontakte dig). Du kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter torsdag den 31. maj kl. 23.59, og vi trækker vinderen ved lodtrækning blandt alle, der har stemt og oplyst en mailadresse. Vi kontakter vinderen på mail (og laver en separat facebook post). Hvis vinderen ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder.

Konkurrencen udbydes af Lactalis Scandinavia, og den er ikke oprettet, sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook Inc.

Om præmien
Præmien er en middag for otte personer hjemme hos dig selv. Du inviterer og dækker bord – resten sørger Moderne Mamma for. Vi finder i fællesskab en dato for middagen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Lactalis afholder evt. gevinstbeskatning.

Vinderen giver automatisk sit samtykke til at vi må optage en kort film/billeder fra selve middagen, som kan bruges på Moderne Mammas digitale kanaler.

Hvem kan deltage?
Du skal være fyldt 18 år senest i maj 2018 for at kunne deltage. Ansatte hos Lactalis Scandinavia kan ikke deltage i konkurrencen.

Vi bruger udelukkende dine oplysninger i forbindelse med denne konkurrence, og de vil ikke blive videregivet til tredjepart. Dine data bliver slettet senest 6 måneder efter konkurrencens afslutning.

Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: info@lactalis.dk.


© 2020 Galbani - All rights reserved