Madskole_topbanner_1600x640px

Velkommen til vores madskole

Moderne Mamma har været i Italien for at lave nye madskolefilm til dig. Kig med og se hvor enkelt og smagfuldt det italienske køkken er, når Silvia og Gabriella laver mad. Du får et par mamma-tips og små historier med undervejs – og opskrifterne er altid kun et klik væk, når du bagefter vil prøve retterne af i dit eget køkken. God fornøjelse!

Lektion 12: Ricottatærte med spinat

Kom med ud i køkkenet og lad Silvia og Gabriella vise dig, hvordan du nemt laver en lækker tærte med ricotta og spinat.

Klik her og få opskriften.

Lektion 11: Spaghetti carbonara

En af italienernes store klassikere. Enkle råvarer og masser af smag. Her viser Gabriella og Silvia hvordan du gør. Vi kan afsløre, at der ikke er fløde i deres carbonara.

Klik her og få opskriften.

Lektion 10: Tiramisu med hakket chokolade

Her viser Silvia og Gabriella, hvordan du laver den klassiske dessert Tiramisú. I deres version drysser de hakket chokolade mellem lagene og på toppen. Det smager skønt og knaser dejligt. Vidste du, at tiramisú betyder ’hiv mig op’?

Klik her og få opskriften.

Lektion 9: Aspargessalat med mozzarella og tomater

Med friske råvarer i hånden tager det ingen tid for Silvia og Gabriella at lave en farvestrålende aspargessalat med mozzarella og tomater. Kig med!

Klik her og få opskriften.

Lektion 8: Mascarponetærte

Silvias mascarponetærte tager ikke lang tid at lave, men den smager himmelsk. Se Silvia lave tærten her, hun får hjælp i køkkenet af Ida.

Klik her og få opskriften.

Lektion 7: Fiskerisotto

Gabriella smagte engang en fiskerisotto på en ferie på øen Elba i Toscana. Den var så god, at hun måtte lave den selv, da hun var hjemme igen. Nu får hun hjælp af Silvia i køkkenet.

Klik her og få opskriften.

Lektion 6: Torsk a la pizzaiola

I Moderne Mammas Madskole laver Silvia og Veronica ’vikingefisk med italiensk accent’. Se her hvor let det går, når der står torsk a la pizzaiola på menuen.

Klik her for at få opskriften.

loader


© 2020 Galbani - All rights reserved