Moderne Mamma på TV

I 2013 og 2014 viste TV 2 Fri Moderne Mammas egen madlavningsprogram. Det blev til nogle skønne programmer. Mens Mammaerne og deres gæster hakkede grøntsager og rev parmesan, fik de sig en god snak om Italien, italiensk mad og meget andet. Her på siden kan du finde klip fra alle disse udsendelser samt hele sæson 1.

Silvia laver guddommelig ricottakage

“Silvia, du er en gudinde i det køkken!”, udtaler Thomas Uhrskov efter at have smagt ricottakagen med chokolade og appelsin, som de netop har bagt.

Silvia giver Thomas Uhrskov et par pizzatips

Thomas Uhrskov ved rigtig meget om ski. Han ved også meget om pizza, som han tit bager i stenovnen i haven. Vel at mærke i en stenovn, han selv har bygget. Men mon ikke Silvia alligevel kan give ham et par fif til at lave en endnu bedre pizza? Se blot her.

Silvia lærer Ole Kibsgaard at lave italiensk mad

Radicchio og gorgonzola passer godt sammen. Også her i denne lækre pastaret, som Silvia lærer musikeren Ole Kibsgaard at lave.

Hvad holder Flemming Enevold i fadet?

Han holder store portobellosvampe, som han sammen med Gabrielle har fyldt med ost og urter.

Gabriella og Flemming Enevold i det søde hjørne

Gabriella laver en typisk dessert fra Toscana, når hun sammen med Flemming Enevold laver en sød foccacia med druer. På foccaciaen drypper hun lidt olivenolie varmet igennem med rosmarinkviste – og serverer den duftende lune kage med en god creme rørt af ricotta og mascarpone.

Gabriella laver risotto med Flemming Enevold

Skuespiller Flemming Enevold mener selv, at han kan det dér med italiensk risotto. Hvad mon han siger til mamma Gabriellas risotto?

Silvia kreerer flot dessert sammen med Ole Kibsgaard

Denne flotte og indbydende dessert laver Silvia sammen med musikeren Ole Kibsgaard i Moderne Mammas køkken.

loader


© 2020 Galbani - All rights reserved