Kalvescaloppine

Scaloppine


01.Info

”Scaloppine” betyder tyndt skåret kød og er en ret, som man spiser i hele Italien i mange forskellige afskygninger. Denne version indeholder den aromatiske basilikum, som giver en sydlandsk duft, samt tomat og mozzarella, som altid klæder hinanden utrolig godt.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

4 store kalveschnitzler
Lidt hvedemel til panering
Smør til stegning
Salt og friskkværnet sort peber
125 g Galbani Mozzarella
1 stor tomat
Basilikumblade
Grøn salat efter eget valg

03.Tilberedning

Vend kalveschnitzlerne i mel. Smelt smør på en pande, og lad det blive brunt. Svits hurtigt schnitzlerne på begge sider i 30 sek. Krydr med salt, og tag kødet af. Læg derefter kalveschnitzlerne i en bradepande. Skær mozzarella og tomat i tynde skiver, og fordel både mozzarellaskiver og tomatskiver på hver enkelt schnitzel. Drys basilikumblade og peber over schnitzlerne, og kom dem i ovnen i 5 min. ved 180 grader. Schnitzlerne er færdige, når mozzarellaen er smeltet. Servér den straks med en grøn salat til.

Tip:
Kalveschnitzler kan erstattes med kyllingefilet, hvis man vil prøve en anden variant af retten.