Kyllingeruller med skinke og mozzarella

Bocconcini con prosciutto e mozzarella


01.Info

Kylling serveret med et elegant twist, der omdanner ethvert måltil til et festmåltid. Lav rigeligt, for de forsvinder hurtigt.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

4 stk. kyllingebryst

4 skiver parmaskinke

125 g Galbani Mozzarella

Frisk salvie

Salt og peber

Olivenolie

8 små træspyd (alternativt tandstikker)

03.Tilberedning

Del kyllingebrysterne på tværs, så du får 8 pæne flade fileter. Læg en halv skive parmaskinke på hver kyllingefilet sammen med små tern mozzarella, som du har knuget vandet fra. Pynt med et par små salvieblade og krydr med salt og peber, før du ruller kødet og lukker det ved hjælp af et træspyd.

Rullerne steges forsigtigt på en pande med olivenolie i cirka 8-10 minutter ved middel varme. Tilsæt lidt vand, hvis det behøves, men ikke mere olivenolie eller smør. Anret på et fad og pynt med frisk salvie. Retten serveres sammen med grøn salat, kartofler eller polenta.

Tip: Du kan erstatte kyllingefileterne med kalveschnitzler, hvis du vil variere opskriften.