Pirog med radicchio og ricotta

Torta con radicchio e ricotta


01.Info

En hurtig og smagfuld forret eller en dejlig snack, som kan varieres med, hvad du har i køleskabet.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

1 rulle butterdej
1 trevisana- eller radicchiosalathoved
250 g Galbani Ricotta
30 g pinjekerner
50 g friskrevet parmesan
1 æg
Salt og peber
Olivenolie til stegning

03.Tilberedning

Rul butterdejen ud på bagepapir. Prik dejen med en gaffel for at undgå, at der kommer for meget luft i. Del den i 6 stykker.

Skær radicchiosalaten i tynde strimler og steg den på panden i lidt olivenolie, indtil den bliver lidt blødere, men stadig er sprød. Rist pinjekerner på en tør pande ved siden af.

Bland ricottaen med salt og peber og fordel den på de 6 stykker butterdej.

Fordel derefter salaten, pinjekerner og parmesan oven på ricottaen. Luk dejen til en trekant, og pres med en gaffel siderne fast. Pensl med æg og bag piroggerne i en forvarmet ovn ved 200° i cirka 15-20 minutter.