Ruller med mortadella og mascarpone

Bocconcini di mortadella e mascarpone


01.Info

En flot og velsmagende lille hapser, der er god til både fest og en festlig hverdag.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

4 tykke (2 mm) skiver mortadella (100-150 g)
200 g Galbani Mascarpone
70 g valnødder
Salt og peber
Finthakket frisk oregano
Eventuelt en halv agurk (se Tip)
Eventuelt lidt revet citronskal (se Tip)

03.Tilberedning

Bland mascarpone med rigeligt salt, peber, frisk oregano og knuste valnødder. Fordel blandingen på hver mortadellaskive og form dem forsigtigt som en rulle. Pak dem ind i stanniol og sæt dem i køleskabet i et par timer eller i fryseren, hvis de skal serveres kort efter. Tag dem ud igen og skær rullerne i mindre skiver (cirka 1,5-2 cm).

Tip: Servér gerne rullerne på en skive agurk for at give lidt sprødhed og riv lidt citronskal over. Du kan også udskifte mortadella med parmaskinke.