Spaghetti a la Vesuvio med chili

Spaghetti piccanti alla Vesuviana


01.Info

Denne pasta har fået navn efter vulkanen Vesuvio i Napoli på grund af den stærke smag.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

300 g spaghetti
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede flådede tomater
1 spsk. kapers
50 g sorte oliven uden sten
25 g Galbani Parmesan
4 spsk. olivenolie
1-2 fintskåret chili uden kerner (efter smag)
½ bundt frisk oregano eller 1 spsk. tørret oregano
Lidt salt og friskkværnet peber

03.Tilberedning

Varm olien op i en pande med høje kanter. Skær hvidløget i fine skiver, og steg det sammen med finthakket chili i et par minutter, før du tilsætter tomater, kapers, oliven, oregano, salt og peber. Lad det simre i 20 minutter, til du har en tæt tomatsauce. Kog imens spaghettien al dente, bland den med saucen, og servér med friskrevet parmesan, lidt salt og friskkværnet peber samt lidt frisk oregano på toppen.

Tip: Et drys hakket bredbladet persille på toppen smager også fantastisk.