Moderne Mammas kogebøger

Vores kogebøger

Kender du kogebøgerne med vores bedste familieopskrifter?

Moderne Mamma

Fundamentet for den italienske familiekultur er og bliver maden. Det er om bordet, man samles, skriger og skråler, griner og græder. I to kogebøger har Moderne Mamma samlet deres familiers bedste opskrifter. Opskrifter, som de har lært af deres mødre, som igen har lært dem af deres mødre og så videre. Men det betyder ikke, at der er tale om opskrifter, som har været uforandrede i generationer. Tværtimod, hver generation har sat sit præg på de enkelte opskrifter. En lille ændring her, en anden ingrediens der. Kort sagt en moderne og hurtigere vej til den madkultur, som er kendt for at bestå af lige dele lang tid og stor kærlighed. Så på den måde repræsenterer disse opskrifter både tradition og en fornyelse.

God fornøjelse og buon appetito.

M
book3_600x480px Få en smagsprøve

En rejse i køkkenet – og landet.
Dette er den 3. kogebog fra Moderne Mamma, og i denne bog tager vores italienske mammas os med på en tur tilbage til deres Italien og afslører de hemmeligheder, som kun italienere kender. I bogen fortæller de om deres fødebyer, hvor man skal spise, hvor man skal shoppe og hvad man skal opleve. Men det er kærligheden til maden, der nærer det hele. Derfor indeholder den også 56 nye opskrifter. Så hvis du ikke kommer til Italien foreløbig, kan du rejse til Italien i dit eget køkken.
Buon appetito!

book1 Få en smagsprøve

Har du et øjeblik? Hvis svaret er nej, er denne bog løsningen. 48 opskrifter fra de italienske mammaer, der udleverer deres bedste tricks og fiduser, når det skal gå hurtigt. Mad der forberedes på 30 minutter i køkkenet til alle de tidspunkter, hvor tiden er den manglende ingrediens. Men selvfølgelig med al den kærlighed som altid er hovedingrediensen i det italienske køkken. Som i den første bog er opskrifterne krydret med Mammaernes holdninger til mad og gode råvarer.

book0 Få en smagsprøve

Hvis du ikke har en italiensk mamma, du kan kalde mia, har du brug for denne bog. Den første kogebog fra Moderne Mamma indeholder nemlig 48 familieopskrifter, der tilsammen giver dig et rigt udsnit af det italienske køkken. Bogen har opskrifter til hele middagen – lige fra små delikate antipasti over primi og secondi til det søde punktum blandt dolci-opskrifterne. Kom med i køkkenet og lær, hvordan du laver de lækre italienske retter. Flere af opskrifterne kan du også finde videoklip på.


© 2020 Galbani - All rights reserved